Tjänster & Prislista

Anlita mig när du ska sälja din bostad, så hjälper jag dig att styla & inreda hela bostaden för att skapa bättre förutsättningar för försäljning! Jag arbetar med en blandning av seconhand och moderna möbler samt inredning för att skapa en ljus och attraktiv bostad som tilltalar en större grupp av människor. 

Jag ger mina kunder snabb service av hög kvalitet samt möjligheten att hyra inredningen till en låg kostnad ifall bostaden inte säljs inom utlåningsperioden.

Homestaging är avdragsgillt, gå in på Skatteverkets hemsida för deras guide gällande Försäljning av privatbostad.

Prislista

Priserna kan variera beroende på storlek på bostaden gällande paket Homestaging  Medium & Large. 
Milersättning tillkommer med 53 sek/mil.

Homestaging small

Styling av en bostad inför försäljning med säljarens möbler, med  komplettering av inredning från HOME-by flygare som  textilier, kuddar, vaser, blommor, tavlor samt mindre möbler. Inredningen lånas ut i 4 veckor och efter det tas en hyra på 250 sek/vecka ut fram till att bostaden är såld.

155 Sek/kvm +moms

Homestaging medium

Styling av en bostad inför försäljning med en del av säljarens möbler, med komplettering av möbler & inredning från HOME-by flygare, som möbler, textilier, kuddar, vaser, blommor, tavlor,  för att skapa en ny look för bostaden Inredningen lånas ut i 4 veckor och efter det tas en hyra på 500 sek/vecka ut fram till att bostaden är såld.


280 Sek/kvm +moms

Homestaging large

Total inredning & styling av en tom bostad inför försäljning.  Alla möbler & all inredning används från HOME-by flygare för att skapa ett komplett hem.  Inredningen lånas ut i 4 veckor och efter det tas en hyra på 1000 sek/vecka ut fram till bostaden är såld.

380 Sek/kvm +moms

Styling av trädgård

Jag klipper gräs, häckar, rensar ogräs, placerar ut blommor, trädgårdsmöbler och snyggar till rent allmänt så att trädgården ger ett snyggt och inbjudande intryck, allt efter överenskommelse. Priset är beroende på omfattning och en offert ges efter ett besök.

Enligt offert