Tjänster & Prislista

Anlita mig när du ska sälja din bostad, så hjälper jag dig att styla & inreda hela bostaden för att skapa bättre förutsättningar för försäljning! Jag arbetar med stilrena möbler och inredning för att skapa en attraktiv bostad som tilltalar en större grupp av människor. 

Jag ger mina kunder snabb service av hög kvalitet samt möjligheten att hyra inredningen till en låg kostnad ifall bostaden inte säljs inom utlåningsperioden.

Homestaging är avdragsgillt, gå in på Skatteverkets hemsida för deras guide gällande Försäljning av privatbostad.

Prislista

Priserna kan variera beroende på storlek på bostaden gällande paket Homestaging  Medium & Large. 
Milersättning tillkommer med 53 sek/mil.

Homestaging small

Styling av en bostad inför försäljning med säljarens möbler, med  komplettering av inredning från HOME-by flygare som  textilier, kuddar, vaser, blommor, tavlor samt mindre möbler. Jag ser till att det finns färska snittblommor och frukt i bostaden före fotografering och före alla visningar. Inredningen lånas ut i 4 veckor.

5000 Sek inkl. moms

Homestaging medium

Styling av en bostad inför försäljning med en del av säljarens möbler, med komplettering av möbler & inredning från HOME-by flygare, som möbler, textilier, kuddar, vaser, blommor, tavlor,  för att skapa en ny look för bostadenJag ser till att det finns färska snittblommor och frukt i bostaden före fotografering och före alla visningar. Inredningen lånas ut i 4 veckor.


från 8000 Sek inkl. moms

Homestaging large

Total inredning & styling av en tom bostad inför försäljning.  Alla möbler & all inredning används från HOME-by flygare för att skapa ett komplett hem. Jag ser till att det finns färska snittblommor och frukt i bostaden före fotografering och före alla visningar. Inredningen lånas ut i 4 veckor.

från 10000 Sek inkl. moms